Foto nagradni natječaj “Kretanjem do zdravlja i očuvanja okoliša”

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti i Europskog tjedna sporta, Informacijski centar EUROPE DIRECT Čakovec i Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije organiziraju foto nagradni natječaj pod nazivom “Kretanjem do zdravlja i očuvanja okoliša”.

Očuvanje planete zemlje i zdravlja ljudi kroz poticanje osoba svih generacija na usvajanje navika redovite tjelesne aktivnosti, imaju brojne blagodati kako za fizičko, tako i mentalno zdravlje te unapređenje kvalitete života svakoga pojedinca i cijele zajednice.

Stoga Vas pozivamo da u vremenu od 16. do 30.09.2020. godine, što manje koristite automobil, te da trčite, biciklirate, hodate, planinarite ili provodite druge rekreativne sportske aktivnosti. Aktivnost je potrebno fotografirati te fotografije svaki dan poslati u inbox organizatora – Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije ili Informacijskog centra EUROPE Direct Čakovec ili pak na email adresu info@edic-cakovec.eu.

Djelatnici organizatora će prema kriterijima zanimljivosti i kreativnosti odabrati ukupno 28 najboljih radova nagradnoga natječaja. Svaki dan odabrat će se dva pobjednika, jedan od strane djelatnika Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, a drugi od strane djelatnika EDIC Čakovec, te će se nagrade poslati na kućne adrese pobjednika.  Obavijest o rezultatima natječaja objavljivati će se svakodnevno za prijašnji dan na društvenim mrežama organizatora:

https://www.facebook.com/ediccakovec/

https://www.facebook.com/zzjzck/

Nagrade su promotivni materijali, pametna narukvica, multifunkcijska marama i majice. Svaka osoba može biti nagrađena samo jednom tijekom akcije.

Više o pravilima natječaja pročitajte u dokumentu koji je u prilogu.

Uključite se u natječaj te unaprijedite svoje zdravlje i očuvajte naš okoliš!

Fotografije uz članak:
Datoteke uz članak:
Nagradni natječaj #kretanjemdozdravlja
407.23 kB