Uključite se i ove godine u obilježavanje MOVE Weeka (od 27.05.2019. – 2.06.2019. godine)

Ukoliko želite postati MOVE Agent, trebate tijekom MOVE Weeka organizirati i koordinirati provedbu jedne ili više aktivnosti koje ćete prijaviti našem Zavodu kao i na web stranici MOVE Week Hrvatska http://croatia.moveweek.eu/ te nam nakon realizacije aktivnosti dostaviti izvještaj potkrijepljen fotografijama te eventualno video zapisima.

MOVE Week je otvorena platforma za sve koji se volonterski žele angažirati kako bi što više ljudi potaknuli na aktivan stil života. Tijekom MOVE Week-a, nekoliko stotina tisuća događaja će se održati istovremeno diljem Europe, Latinske Amerike te na drugim kontinentima. Događaji mogu biti različiti po broju uključenih osoba te različiti po sadržaju, a namijenjeni svim dobnim skupinama stanovništva. Važno je da budu zabavni te prilagođeni afinitetima i sposobnostima populacije kojoj su namijenjeni, jer želimo poslati poruku da je tjelesna aktivnost potrebna svim osobama, samo je važno da svatko pronađe aktivnost koja mu se sviđa, aktivnost u kojoj će uživati!

Sudjelovanjem u NowWeMOVE kampanji i MOVE Weeku promovirate svoju ustanovu ili udrugu, a u konačnici, svi zajedno želimo promovirati brojne dobrobiti tjelesne aktivnosti, vježbanja i sporta.

U prilogu pogledajte Izvještaj o obilježavanju MOVE Weeka 2018. godine kao i priručnik, koji Vam mogu pomoći u osmišljavanju aktivnosti.

Molimo Vas da nam svoje planove/aktivnosti javite najkasnije do 20. svibnja, kako bismo ih mogli objaviti u zajedničkom popisu aktivnosti.

Zahvaljujemo Vam na suradnji!

Fotografije uz članak:
Datoteke uz članak:

16.09 MB

21.93 MB