Sportske igre i druženje djelatnika Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije

Povodom obilježavanja petnaeste godišnjice ZZJZ Međimurske županije organizirano je druženje djelatnika i članova njihovih obitelji u prostorima Turističkog kompleksa Cimper.

Nakon ležernog okupljanja usljediio je obilazak kompleksa uz stručnu pratnju. Veoma dojmljiv bio je pogled u prošlost i susret sa sudbinama rudara i njihovih obitelji prikazan u filmu u Spomen domu rudarstva, fotografije, stari predmeti od kojih svaki ima svoju priču.

Mjesec rujan se već tradicionalno u našoj županiji obilježava kao mjesec rekreacije i sportske aktivnosti pa je druženje nastavljeno sportskim igrama za djecu i odrasle. Natjecanje u pikadu, bacanju kolutova, gađanju lopticom i visećoj kuglani organizirano uz pomoć Ljiljane i Valentina Šipuš iz udruge „Sport za sve“ Mala Subotica većinu je pokrenulo i razvedrilo, a najboljima su na kraju uručena priznanja i medalje koje su naročito razveselile najmlađe sudionike.

Uz zajednički ručak svih sudionika zajedno smo se prisjetili proteklih 15 godina uz film o ZZJZ Međimurske županije koji je pripremila ravnateljica Marina Payerl-Pal, dr.med. koja je na kraju svim djelatnicima podijelila i zajedničke fotografije.

Iako se kiša uporno trudila pokvariti nam raspoloženje uz igre, druženje i prisjećanje o događajima iz proteklog perioda, dobro smo se zabavili i zaključili da bi se rado na sličan način družili i u budućnosti.

Fotografije uz članak: