Pozivamo Vas da se uključite u aktivnosti Tjedna kretanja od 7.-13. listopada 2013. godine

MOVE Week 2013 je središnji događaj NowWeMove kampanje koju provodi Međunarodno udruženje Sport i kultura (ISCA-International Sport and Culture Association). Cilj kampanje je postići 100 milijuna više europljana aktivnih u sportu i tjelesnoj aktivnosti do 2020. godine“.

MOVE Week je najveći projekt promocije zdravog stila života u Europi, a ove se godine održava u razdoblju od 7. do 13. listopada, u više od 30 europskih zemalja.

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije se s velikim veseljem uključio u obilježavanje prvog Europskog tjedna kretanja održanog 2012. godine, jer smo svjesni kako su sport i tjelesna aktivnost neophodni faktori zdravog stila života i veliki potencijal za jačanje socijalnih mreža u zajednici. Poučeni dobrim iskustvima iz protekle godine, i ove ćemo godine u suradnji s brojnim partnerima obilježiti Tjedan kretanja od 07.-13.10.2013. godine te ćemo organizirati više od 30 različitih aktivnosti.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na tribini:

„Redovita tjelesna aktivnost ima mnogobrojne zdravstvene dobrobiti, stoga pronađite i Vi svoj pokret“
koju organiziramo: 11. listopada u 18 h u zgradi Scheier u Čakovcu:

  • nastup Plesnog studija Vivona iz Čakovca
  • dodjela nagrada sudionicima akcije „Pješke ili biciklom na posao“
  • predstavljanje drugog izdanja brošure „Živimo aktivno i zdravo“ (Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije)

Vjerujemo da ćete se odazvati našem pozivu čemu se unaprijed veselimo!

Pozivamo Vas da nam se pridružite i u ostalim brojnim aktivnostima koje se održavaju u Međimurju u sklopu Move Weeka Croatia 2013. godine.

Informirajte se na našim web stranicama gdje je dostupan program svih događanja u Međimurju – www.zzjz.ck.hr, te program događanja na nivou cijele Hrvatske i Europe na web stranicama NowWeMove kampanje: www.nowwemove Na nivou Republike Hrvatske, ove se godine u obilježavanje Tjedna kretanja uključila i DRITE-Udruga studenata kineziologije u znanstveno-stručnom radu te Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“.

S poštovanjem,

Voditeljica Djelatnosti za javno zdravstvo
Renata Kutnjak Kiš, dr.med.

Ravnateljica Zavoda
Marina Payerl-Pal,dr.med.

Pronađi svoj pokret! FIND YOUR MOVE!