«Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju…»

«Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju…»

Kampanja je započela 06.09.2021. i završila je 26.09.2021.
Ukoliko ste tijekom kampanje:
– u svakom tjednu barem 3 dana pješačili ili koristili bicikl u svrhu transporta, rekreacije ili u svrhu sportskih aktivnosti
-tijekom svakog tjedna pješaci prošli pješice barem 10 km, a biciklisti 40 kilometara (a tijekom cijele kampanje pješaci 30 km, a biciklisti 120 km, odnosno barem 7,5 sati tjelesne aktivnosti ukupno) – ili ste aktivnosti kombinirali
NE ZABORAVITE SE PRIJAVITI I OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE !!!
Prijave kreću od danas 27.9.2021. i traju do 01.10.2021.
ili putem obrasca na papiru koji možete preuzeti sa internet stranica Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije:
Sudionici kampanje koji zadovolje sve kriterije te pošalju prijavu u Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, ulaze u ždrijeb za izbor nagrada.
Nagrade su vrlo poticajne: 1. nagrada – bicikl, 2. nagrada-sportski sat, 3. nagrada-sportska jakna, 4. nagrada-biciklistička kaciga, 5. nagrada – aparat za mjerenje koraka-pedometar.
Deset sudionika osvojit će sigurnosnu opremu za pješake i bicikliste, osoba koja će proći najviše kilometara osvojit će ciklokompjuter te sportsku majicu, a za sve prijavljene osobe osigurane su jednodnevne karte za kupanje na Gradskim bazenima Marija Ružić u Čakovcu, koje će se moći iskoristiti do kraja ove godine. Izvlačenje nagrada ždrijebom će biti u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije po završetku prijava, a o terminu i mjestu dodjele ćemo Vas izvjestiti naknadno.