MOVE WEEK CROATIA 2013. godine

Fitness klub Atom Ant u suradnji s udrugom za promicanje kvalitete života “TUREN” realizirao je sve planirane aktivnosti koje su i najavili.

7.10. 2013. Ponedjeljak

19.00 h Večernja šetnja ulicama sela

Skupilo se 20- ak mještana te prošetalo ulicama sela .

9.10. 2013. Srijeda

19.45 h Aerobic& korektivna gimnastika

U sportskoj dvorani OŠ. Podturen održan zanimljiv spoj aerobica te korektivne gimnastike koje je demonstrirao prof. kineziologije Luka Murk. Polaznicima je prezentiran najlakši mogući način tjelovježbe koji može svatko primijeniti unutar svoja četiri zida kod kuće. Prisutno je bilo 14 odraslih te 2 djece.

10.10.2013. četvrtak

U sportskoj dvorani OŠ. Podturen održan je sat aerobica pod stručnim vodstvom mag. Kineziologije Milene Bogdanović. Prisutno je bilo 17 odraslih te 4 djece.

13.10. 2013. Nedjelja

14.00 h Vožnja biciklom šetnicom uz obalu rijeke Mure

Svi sudionici okupili su se kod ribičke kučice smještene uz samu rijeku Muru. Sudionici su se podjelili u dvije skupine, od kojih je jedna biciklima krenula u vožnju uz šetnicu rijeke, dok se druga u šetnji također zaputila u razgledavanje krajolika uz rijeku Muru. Na povratku do start-ciljne točke, te kratke pauze i osvježenje uz vodu i sokove pristupilo se sportskim igrama. Žene su igrale nogomet, te viseću kuglanu, u boćanju su odmjerene žensko- muške snage, dok se nakon poraza u boćanju muški dio brinuo za kuhanje te pečenje kestenja.

Poslije sportskih aktivnosti slijedilo je druženje, koje je potrajalo do večernjih sati.

Prisutno je bilo 45 odraslih te 10 dijece.

Fotografije uz članak: