«Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju…»

Uključite se i ove godine u tradicionalnu kampanju «Pješke ili biciklom na posao, druženje i rekreaciju…» te osvojite vrijedne nagrade, a ujedno iskoristite brojne blagodati redovite tjelesne aktivnosti koja nam pomaže unaprijediti sveukupno zdravlje i tjelesnu kondiciju!

Kampanja će trajati od 12. rujna – 2. listopada 2022. godine, namijenjena je punoljetnim osobama s prebivalištem u Međimurskoj županiji, a ima za cilj potaknuti stanovništvo da pješače i voze bicikl u svrhu transporta, rekreacije ili sportskih aktivnosti te tako zadovolje preporučenu razinu tjelesne aktivnosti umjerenog intenziteta od 2,5 sata tjedno. Aktivni oblici prijevoza, poput hodanja i vožnje biciklom ne proizvode emisije štetnih plinova te unapređuju i čuvaju naše zdravlje te štite okoliš. Stoga vjerujemo da ćete se uključiti u kampanju! Više o ciljevima kampanje, pravilima sudjelovanja i nagradama pročitajte u pozivu za uključivanje koji je u prilogu.

U prilogu su i prijavnice za sudjelovanje koje se popunjavaju po završetku kampanje kao i poveznica na online prijavu koja će postati aktivna također po završetku kampanje.

Poveznica na online prijavu: https://forms.gle/MEV56NNHa29u5ho77

PJEŠKE ili BICIKLOM NA POSAO 2022-prijavnica, POJEDINAČNO

PJEŠKE ili BICIKLOM NA POSAO 2022-prijavnica, TVRTKE

Pješke ili biciklom na posao 2022. godine, poziv za uključivanje