MOVE Week 2020. godine – 25.05.-31.05.2020. – “Physically distanced – socially connected”

U skladu s trenutnom situacijom, Međunarodna organizacija za sport i kulturu (ISCA) iz Copenhagena, glavni organizator NowWeMOVE kampanje, u sklopu koje se MOVE Week obilježava od 2012. godine, 9. po redu MOVE Week, koji će se obilježiti od 25.05.-31.05. 2020. godine, odlučila je obilježiti pod motom “Physically distanced – socially connected”.

ISCA stoga poziva svoje partnere da se ove godine još snažnije povežu putem društvenih mreža, na kojima će putem videa prezentirati različite oblike tjelesne aktivnosti,  uz poziv da se na online aktivnosti uključi što veći broj sudionika.

Move Week je zadržao svoj organizacijski oblik kao i ranije – obilježava se tijekom 7 dana, od ponedjeljka do nedjelje, ove godine u vremenu od 25.05.2020.-31.05.2020. godine, a aktivnosti se registriraju na MOVE Week online platformi https://moveweek.eu/sign-up/ (ako do sada niste bili registrirani kao Move Agent) ili na poveznici https://moveweek.eu/sign-in (ako ste već registrirani kao MOve Agent), ali uz određene digitalne inovacije. Move Agenti su pozvani da snime neki oblik tjelesne aktivnosti, odnosno trening te prilikom prijave aktivnosti prilože i video YouTube link, jer će ISCA kreirati svojevrsnu besplatnu “knjižnicu” video zapisa treninga/vježbi, kako bi što više ljudi potaknuli na vježbanje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na online treninzima koji će se održavati od ponedjeljka do petka u 9, 11 i 19 sati, a vikendom u 9, 11 i 17 sati, i to na NowWeMOVE facebook stranici, YouTube kanalu i Instagramu.

#FindYourMove, #MOVEWeek

Fotografije uz članak: